מאפה בצק עלים ממולא בתערובת קוואטרו פורמאג'י, מנגולד וביצת עין

פתיחת יום מפנק או לארוחת צהריים מאוחרת

הכינו קונכיית בצק עלים נוחה למילוי ואפו אותה חצי אפייה. חלטו עלי מנגולד במים רותחים, סננו וקצצו. הוסיפו לעלי המנגולד שמנת מתוקה ותערובת קוואטרו פורמאג'י וערבבו לתערובת אחידה. הוציאו את מאפה בצק העלים מהתנור, הניחו בתחתיתו מתערובת המנגולד ושיברו מעל ביצה טרייה. תבלו במלח ופלפל שחור גרוס והשיבו לאפייה בתנור עד שהבצק משחים והביצה אפויה. הגישו חם לצד סלט רענן.

קוואטרו פורמאג'ו – תערובת גבינות מעולות לאפייה והקרמה. השילוב של כל הגבינות יחד יוצר טעם מיוחד ומרקם מדויק ואהוב של גבינות נמסות ונמתחות.