מגדל פנקייק עם קרם פרש, פורל מעושן וביצה עלומה

מנה ראשונה שתתאים גם כמנה עיקרית בבראנץ' מפנק במיוחד

ערבבו קרם פרש עם עירית קצוצה, תבלו במעט מלח ים ושימרו במקרר. הכינו ביצים עלומות בסיר עם מים רותחים ומעט חומץ, סננו ושמרו במקום חמים. הכינו בלילת פנקייק שאינה מתוקה וטגנו בחמאה במחבת פנקייקס בקוטר של 7 ס"מ. הניחו בבסיס הצלחת פנקייק אחד, מרחו בקרם פרש המתובלת, הניחו פנקייק נוסף וחיזרו על סדר הפעולות עוד פעמיים. מרחו גם על הפנקייק העליון קרם פרש, הניחו מעל פיסות של פורל או סלמון מעושן, הניחו ביצה עלומה חמימה, צקו מעל רוטב הולנדייז חם, תבלו בפלפל שחור ומלח ים והגישו לצד סלט ירוק.

קרם פרש 35% – קרם שמנת עדין בעל טעם חלבי עמוק וארומה חמצמצה. נהדר גם להקרמה והעשרה של מנות שונות ותבשילים, אותם הוא עוטף ברכות נעימה.

רוטב הולנדייז – תערובת קרמית של חלמונים וחמאה, מאוזנת בעדינות עם מיץ לימון וחומץ, מעשירה מנות רבות אך המפורסמת מכולן היא מנת האגז בנדיקט. הרוטב מגיע מוכן לחימום ולשימוש