חתכו זוקיני לחצאי מטבעות דקות, קלפו וחיתכו בצל סגול לרצועת דקות, חצו עגבניות שרי צבעוניות, בשלו במים קלחי תירס טריים עד שהם רכים, סננו וגלחו את הגרגירים מהקלחים בעזרת סכין. חממו מחבת כבדה מעל להבה בינונית- גבוהה, צקו מעט שמן זית והעבירו אליה רצועות בצל, שום כתוש והזוקיני והקפיצו יחד. הוסיפו את חצאי עגבניות השרי וגרגירי התירס המבושלים והקפיצו שתי דקות נוספות. תבלו במלח, פלפל צ'ילי, מיץ לימון ומעט גרגירי כמון כתושים, הוסיפו למחבת חופן עשבי תיבול טריים כמו פטרוזיליה וכוסברה ומעט נענע, הקפיצו יחד והעבירו לצלחת הגשה. פזרו מעל קוביות גבינה בולגרית מעודנת, זלפו מעט שמן זית והגישו כשהתבשיל עדיין חמים.