מטבל בגוונים ים תיכוניים שאי אפשר להפסיק לנשנש
ערבבו גבינת שמנת עם יוגורט יווני, גבינת פטה עיזים מגוררת ופסטו בזיליקום. זלפו מעל מעט שמן זית, פזרו צנוברים קלויים והגישו עם קרקרים פריכים או פרוסות בגט קלויות לצד סלט עלים וירקות טריים.
פטה עיזים 20% – גבינה מלוחה המיוצרת בשיטה מסורתית כנהוג ביוון, בעלת ארומה נהדרת וטעם מלא וייחודי. מרקם הגבינה הופך אותה למצוינת לגירור כתוספת לסלטים ומאפים.
גבינת שמנת 30% – גבינה נהדרת בעלת טעם חלבי ניטרלי ומרקם נימוח המתאימה גם למריחה ומילוי.
יוגורט יווני 10% – יוגורט סמיך ועשיר במרקם חלק וקטיפתי וטעם מעודן ושמנתי. נהדר בתוספת פירות או ירקות טריים.