מטבל ירקות קלויים עדין וקטיפתי
קלו חציל ופלפל מעל להבה, קלפו וצננו. ערבבו במעבד מזון גבינת גד עז עם יוגורט כבשים לקבלת תערובת המתאימה למטבל. הוסיפו את בשר החציל והפלפלים המקולפים, שמן זית, מיץ לימון ומלח וערבבו עד לקבלת מטבל אחיד. זלפו מעל שמן זית, פזרו עירית קצוצה והגישו עם קרקרים איכותיים, פיתות חמות או פוקאצ'ה.
גליל גד עז 16% – גבינת עיזים בעלת מרקם שמנתי וטעם דומיננטי המחמיאה ומשתלבת נהדר עם ירקות קלויים או צלויים. מתאימה לאכילה כפי שהיא, למטבלים, סלטים או פסטה.