מטבל ציזיקי וגבינת שמנת

מטבל להכנה קלה בשתי תנועות, המחבר בין הטעמים העוצמתיים של ציזיקי יווני קלאסי והמרקם המפנק של גבינת שמנת.

ערבבו גבינת שמנת 30% עם יוגורט עיזים עד לקבלת מרקם המתאים למטבל. קצצו דק אל תערובת השמנת מלפפונים טריים, שמיר, שום ותבלו במיץ לימון ומלח. זלפו מעל מעט שמן זית והגישו לצד קרעי פיתות קלויות או ירקות טריים חתוכים גס. המטבל יתאים להגשה גם לצד ירקות או דגים צלויים.

גבינת שמנת 30% – גבינה נהדרת בעלת טעם חלבי ניטרלי ומרקם נימוח המתאימה גם למריחה ומילוי.