מטבל המתאים לפתיחת ארוחת צהריים מיוחדת או ארוחת ערב מפנקת
חלטו במים רותחים עלי תרד, סננו היטב וקצצו. ערבבו את התרד עם גבינת שמנת, לבבות ארטישוק קצוצים דק, קליפת לימון מגוררת ומיץ לימון, שום כתוש, מלח ופלפל שחור, מעט מיונז וגבינת גרנה פדנו מגוררת דק עד לקבלת תערובת אחידה בעלת מרקם נוח לטבילה. הגישו לצד קרקרים פריכים מקמח שיפון עם גרעינים או לצד תפוחי אדמה צלויים. ניתן גם לחמם את המטבל בתנור ולהגיש חם.
גרנה פדנו 29% – גבינה איטלקית איכותית. טעמה עשיר וארומטי עם רמיזות מתקתקות. בזכות מרקמה המיוחד היא מתאימה ליצירת שבבים בגדלים שונים. הגבינה מצוינת כתוספת למאפים, סלטים ופסטות.