מילפיי מסקרפונה וניל ותותים

חממו תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. קרצו מבצק עלים איכותי שלושה עיגולים בקוטר 18 ס"מ והניחו אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. הניחו מעל לעיגולי הבצק נייר אפייה נוסף, הניחו מעליו תבנית אפייה נוספת שתשמש כמשקולת והעבירו לאפייה בתנור למשך 20 דקות. הסירו את התבנית העליונה ונייר האפייה ואפו למשך 10 דקות נוספות, עד שעיגולי הבצק מזהיבים קלות. הוציאו את התבנית מהתנור, הגבירו את חום התנור לטמפרטורה של 250 מעלות, בזקו מעל לעיגולי הבצק אבקת סוכר והשיבו את התבנית לאפייה בתנור עד שאבקת הסוכר הופכת לקרמל זהוב. הוציאו את התבנית מהתנור וצננו את עיגולי הבצק. הקציפו שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה ומעט ליקר ליצ'י לקרם אחיד, העבירו לשקית זילוף מצוידת בצנטר בעל פיה חלקה בקוטר 1 ס"מ ושמרו בקירור. הניחו עיגול בצק אפוי בתחתית רינג אפייה, סדרו מעל לבצק מעגלי תותים וזלפו בין התותים קרם מסקרפונה. הניחו מעל עיגול בצק עלים נוסף, זלפו מעליו שכבה אחידה של קרם מסקרפונה, הניחו מעל את עיגול הבצק העלים האחרון, עטרו באבקת סוכר והגישו או שימרו בקירור עד להגשה.