מק אנד צ'יז של קיץ עם רוטב ביאנקה וסלמון מעושן

הרתיחו מים ממולחים לבישול פסטה, בשלו בהם מקרוני קצרים לדרגת אל-דנטה, העבירו למי קרח לצינון, סננו ושמרו בצד. חממו בסיר לסף רתיחה רוטב ביאנקה, הוסיפו גבינת קשקבל, גראנה פדנו ומוצרלה מגוררות וערבבו היטב עד שהגבינות נמסות לחלוטין לתוך הרוטב. הוסיפו את הפסטה לרוטב, הוסיפו קרעי סלמון מעושן וערבבו היטב. העבירו את תערובת הפסטה לתבנית אפייה משומנת היטב, פזרו מעל עוד מגבינת הקשקבל, מוצרלה וגראנה פדנו מגוררות, כסו את התבנית בנייר אפייה ורדיד אלומיניום והעבירו לאפייה בתנור בחום בינוני למשך שעה. הסירו את כיסוי התבנית והחזירו להמשך אפייה בתנור בחום גבוה. אפו עד ששכבת הגבינות העליונה נמסה ומשחימה. הוציאו מהתנור והגישו חם.