מרק צרפתי קלאסי, אך במקום גבינת הגרוייר המקובלת הקרימו בתערובת ארבע גבינות לקבלת גוון טעם מיוחד
המיסו חמאה בסיר ואדו בו בצלים פרוסים עד לקבלת גוון שחום עמוק, הוסיפו יין לבן והמשיכו לבשל עד שהוא מתאדה, הוסיפו כף קמח וערבבו היטב עד שהוא נספג בבצלים, צקו לסיר ציר ירקות, תבלו במלח ופלפל שחור ובשלו עד שהמרק מסמיך. צקו מהמרק לקערות הגשה עמוקות, הניחו מעל למרק פרוסות בגט קלויות ופזרו עליהן תערובת קוואטרו פורמאג'י, העבירו אל מתחת סלמנדרה או גריל לוהט עד שהגבינה נמסה ומשחימה מעט. הגישו חם.
קוואטרו פרומאג'י – תערובת גבינות מעולות לאפייה והקרמה. השילוב של כל הגבינות יחד יוצר טעם מיוחד ומרקם מדויק ואהוב של גבינות נמסות ונמתחות.