מרק מעודן של אספרגוס מלכותי וקרם פרש המעניקה לו עושר ומרקם סמיך מושלם
העבירו לסיר ציר ירקות, אספרגוס וכרישה קצוצים ובשלו עד לריכוך הירקות. טחנו יחד לנוזל חלק ושמרו בצד. המיסו בסיר חמאה, הוסיפו קמח, מלח ופלפל שחור טחון דק ובשלו עד שהקמח נספג בחמאה. צקו לסיר תוך כדי ערבוב את נוזל האספרגוס הטחון ומעט מיץ לימון טרי ובשלו עד שהנוזל מסמיך. הוסיפו למרק קרם פרש, בשלו תוך כדי ערבוב עד לסף רתיחה בלבד, תקנו תיבול והסירו מיד מהכיריים. צקו מהמרק לקערות הגשה, הניחו פרוסת בגט קלויה כשמעליה כף קרם פרש ושני ראשי אספרגוס והגישו חם.
קרם פרש 35% – קרם שמנת עדין בעל טעם חלבי עמוק וארומה חמצמצה. נהדר להקרמה והעשרה של מנות שונות ותבשילים, אותם הוא עוטף ברכות נעימה.