מרק קרם כרובית וגבינה כחולה

מרק קטיפתי העושה חיבור מיוחד בין עדינות הכרובית לעוצמה של גבינה כחולה

אדו במעט שמן בסיר גדול בצל קצוץ, שום וכרישה. הוסיפו לסיר פרחי כרובית ותפוחי אדמה חתוכים לקוביות, הוסיפו ציר ירקות או מים ובשלו עד שתפוחי האדמה רכים. טחנו את תכולת הסיר במעבד מזון עם גבינה כחולה והשיבו לסיר. חממו עד לסף רתיחה, צקו לצלחות הגשה עמוקות, פזרו מעל עוד פתיתים של גבינה כחולה, טבעות דקות של בצל ירוק, זלפו שמן זית והגישו חם.

גבינה כחולה 29% – גבינה כחולה מדנמרק באיכות גבוהה ביותר, בעלת טעם מאופיין וברור עם נגיעת חריפות עוקצנית וארומטית ובמרקם קרמי. מתאימה לכריכים, מאפים ופסטה.