שילוב מקסים של ארוגולה חרפרפה, ענבים מתוקים, גבינה ארומטית ואגוזים פריכים
קלו חצאי פקאנים במחבת או תנור, צננו ושמרו בצד. ערבבו בקערה עלי ארוגולה טריים, חצאי ענבים ירוקים ואדומים ואת הפקאנים הקלויים. ערבבו יחד שמן זית, חומץ תפוחים, מיץ לימון, חרדל דיז'ון ודבש לרוטב אחיד. צקו את הרוטב מעל לסלט שבקערה וערבבו בעדינות. העבירו את הסלט לצלחת הגשה, פזרו מעל שבבי גבינת פקורינו והגישו.
גבינת פקורינו 34% – גבינה חצי קשה מחלב כבשים בסגנון איטלקי, בעלת טעם אגוזי עם עוקץ קל של חריפות חלב הכבשים. מתאימה לגירור ופריסה לשימוש במאפים, כריכים או סלטים.