מתיקות נהדרת של ירקות שורש צלויים פוגשת את טעמה החד של גבינת העיזים החמה
חיתכו לחצאים או רבעים ירקות שורש צעירים קטנים כמו גזר, לפת או סלק בצבעים שונים. תבלו בשמן זית, מלח, פלפל ועלי תימין, העבירו לתבנית וצלו בתנור עד שהם מתרככים ומשחימים. צננו לטמפרטורת חדר והעבירו לקערת ערבוב. הוסיפו עלי ארוגולה צעירים, אגוזי מלך קלויים, שמן זית, מעט חומץ שרי, מלח ופלפל שחור גרוס, ערבבו בעדינות והניחו בצלחת הגשה. טבלו שני מטבעות גבינת עיזים בקמח, ביצה ופירורי לחם וטגנו בזריזות במחבת עם שמן עד שפירורי הלחם מזהיבים קלות. הוציאו מהמחבת, הניחו את המטבעות מעל לירקות והגישו חם.
מטבעות עיזים 22% – גבן עיזים איכותי בעל טעם עדין, קרוץ למטבעות אחידות נוחות ומוכנות לשימוש.