סלט שופע ירקות נהדרים עם נגיעה מפתיעה של ריקוטה סלטה
צלו בתנור פלחי בצל אדום, קוביות פלפלים אדומים וזוקיני מתובלים בשמן זית, תימין, מלח ופלפל שחור גרוס, צננו והעבירו לקערת ערבוב. בשלו בנפרד עדשים שחורות, סננו, צננו והוסיפו לקערה. חתכו דק בצל ירוק, גבעולי סלרי והוסיפו לקערה יחד עם חמוציות מיובשות, עלי פטרוזיליה וכוסברה וצנוברים קלויים. תבלו את הסלט במלח, פלפל שחור, שמן זית ומיץ לימון טרי, ערבבו בעדינות והעבירו לקערת הגשה. פזרו מעל גבינת ריקוטה סלטה מפוררת והגישו.
ריקוטה סלטה 14% – גבינה קשה, מלוחה, מושלמת לגרור. מתאימה כתוספת למאפים, פסטה וסלטים.