שילוב קליל ומנצח של עלים צעירים ירוקים רעננים וקרוסטיני פריך שעליו גבינת קממבר מותכת
ערבבו בקערה מיץ תפוזים וברגמוט סחוט טרי (או לימון) עם שן שום כתושה, דבש, מלח ופלפל שחור גרוס. זלפו לקערה תוך כדי ערבוב במטרפה שמן זית פירותי עד לקבלת ויניגרט יציב ושמרו בצד. פרסו לחם כפרי או בגט לפרוסות, זלפו מעט שמן זית וקלו בתנור עד שהן מזהיבות. הוציאו מהתנור, הניחו מעל פרוסות גבינת קממבר צאן והחזירו לתנור וקלו עד שהגבינה נמסה. ערבבו בינתיים עלים ירוקים צעירים טריים עם הוויניגרט והעבירו לקערת הגשה, הניחו לצידם קרוסטיני קממבר נמסה והגישו מיד.
קממבר צאן 25% – גבינה בשלה בסגנון קממבר צרפתי עשויה מחלב צאן במעטפת עובש לבן. טעמה עשיר, עמוק ופיקנטי ומרקמה קרמי ומפנק.