סלט פנצנלה עם קריצה יוונית

חיבור משעשע בין סלט פנצנלה איטלקי וסלט יווני

חצו עגבניות שרי, חתכו לרצועות פלפל קלוי ובצל אדום, קצצו גבעולי סלרי והעבירו את כל הירקות לקערה. הוסיפו לקערה זיתי קלמטה מגולענים, פילה אנשובי קצוץ, עלי בזיליקום ורוקט טריים וקרוטונים גדולים של לחם מחמצת. תבלו במלח, פלפל שחור, שמן זית ומיץ לימון וערבבו בעדינות. העבירו את הסלט לקערה, גררו מעל פטה כבשים עשירה והגישו.

פטה כבשים 20% – גבינה מלוחה בעלת מרקם מתפורר מחוספס נוחה לפריסה ולגירור. הגבינה מתאימה לסלטים ולאפייה.