משחק מרקמים וצבעים בין סוגים שונים של שעועית, ירקות וכדורי מוצרלה שובבים
השרו במים שעועית לימה. בשלו אותה בסיר עם המון מים עד שהיא רכה, סננו, צננו והעבירו לקערה. חלטו במי מלח רותחים לחמש דקות שעועית ירוקה טרייה, סננו, צננו והוסיפו לקערה. הוסיפו רבעי לבבות ארטישוק מבושלים, בצל סגול חתוך לרצועות דקות, עגבניות שרי חצויות, פרוסות צנונית, זיתי קלמטה מגולענים, עלים קצוצים של פטרוזיליה, נענע וכוסברה, עלים של ארוגולה וכדורי מוצרלה בייבי. תבלו במלח, פלפל שחור, מיץ לימון ושמן זית וערבבו בעדינות. העבירו לקערת הגשה והגישו.
מוצרלה בייבי 18% – כדורים קטנטנים של מוצרלה טרייה. הגודל המיוחד הופך אותם נוחים להגשה במנות פתיחה, פסטות או סלטים.