סמבוסק אישי במילוי תרד, זוקיני, גבינת פטה כבשים וגבינת גאודה

הכינו בצק שמרים לסמבוסק, חלקו את הבצק לכדורים שווים והניחו להתפחה. בינתיים, חלטו עלי תרד במים רותחים, סננו וצננו. פרסו זוקיני לטבעות בעובי שני ס"מ, הברישו בשמן זית, תבלו במלח ופלפל שחור וצלו בתנור חם עד להזהבה. הוציאו מהתנור וצננו. חממו טאבון לטמפרטורה של 200 מעלות. רדדו את כדורי הבצק לעיגולים דקים ומלאו מרכז כל עיגול בתרד, קישואים, שברי גבינת פטה וגבינת גאודה מגוררת. תבלו במלח, פלפל שחור גרוס, פתיתי צ'ילי גרוס ועלי זעתר טריים. קפלו את הבצק מעל למילוי לצורת חצי סהר והדקו היטב את שולי הבצק. הברישו את פני הבצק בביצה טרופה, פזרו שומשום והעבירו לאפייה בטאבון עד להשחמה. הוציאו מהטאבון והגישו חם לצד סלט עלים רענן.