סמוסה הודית במילוי תפוחי אדמה וגבינת ריקוטה סלטה

מאפה מטוגן ממולא במלית חמימה בניחוח נהדר של תבלינים בסגנון הודי

הכינו בצק לסמוסה הודית. הכינו מלית לסמוסה ממחית תפוחי אדמה בתוספת בצל מאודה, זרעי חרדל, כוסברה, כמון, שומר, כורכום ופלפל חריף, הוסיפו אפונה ירוקה וריקוטה סלטה מגוררת וערבבו לתערובת אחידה. קרצו עיגולים מהבצק, מלאו במלית, הדקו לכיסונים משולשים וטגנו בשמן עמוק עד להשחמה. הגישו חם לצד מטבל צונן של יוגורט וצנוניות מגוררות.

ריקוטה סלטה 14% – גבינה קשה, מלוחה, מושלמת לגרור. מתאימה כתוספת למאפים, פסטה וסלטים.