מנה עיקרית צמחונית המפתיעה בשילובי טעמים ומרקמים
בשלו בורגול גס במים רותחים, סננו וצננו. ערבבו את הבורגול עם עשבי תיבול קצוצים, צנוברים קלויים, צימוקים, שמן זית, תבלינים וגבינה צפתית קשה מגוררת. מלאו עלי מנגולד חלוטים במלית וצופפו בתבנית. קצו לתבנית רוטב העשוי רכז רימונים, סילאן ותבלינים ובשלו מכוסה בתנור עד לספיגת רוב הנוזלים. הסירו את הכיסוי, אפו עד שהממולאים משחימים קלות, הוציאו מהתנור והגישו חם לצד יוגורט קריר.
צפתית קשה 10% – גבינה ישראלית קשה ומלוחה המתאימה לגירור, לשימוש באפייה וסלטים