פאי רועים עם טופו

הגרסה הטבעונית למאפה הכפרי. מנה שהיא ארוחה שלמה

הכינו מחית תפוחי אדמה מתובלת במלח ושמרי בירה. בשלו עדשים ירוקות במים רותחים עד שהן רכות, סננו והעבירו ולמחבת לבישול יחד עם בצל ושום קצוצים. הוסיפו למחבת גזר וסלרי קצוצים וטופו מגורר ותבלו. העבירו את תבשיל הטופו והעדשים לתבנית משומנת והדקו לשכבה אחידה, כסו בשכבה של מחית תפוחי אדמה, חרצו פסים על פני המאפה, שמנו קלות ואפו בתנור עד שפני המאפה מזהיבים. הגישו חם

טופו – גבן איכותי של פולי סויה הנותן מענה לצריכת חלבון מן הצומח, ניטרלי בטעמו, נוח לפריסה, סופח טעמים ומאפשר הכנת מגוון רחב של מנות.