פוקאצ'ה טרטופו

לושו במיקסר מצויד בוול לישה 1 ק"ג של בצק שמרים לפוקאצ'ה, העבירו את הבצק למשטח עבודה, עצבו לכדור, והניחו להתפחה בקערה משומנת כשהוא מכוסה למשך שעה או עד שהוא מכפיל את נפחו. חלקו את הבצק לחמישה כדורים שווים והניחו שוב להתפחה בתבנית משומנת עד שהם מכפילים את נפחם. ערבבו גבינת מסקרפונה עם מעט מחית כמהין ושמרו בצד. חממו תנור לטמפרטורה של 250 מעלות, רדדו כל כדור בצק לצורת פוקאצ'ה מאורכת, מרחו את פני הבצק בשכבה דקה של תערובת המסקרפונה והכמהין, פזרו מעל רבעי פטריות שמפיניון, כדורי גבינת מוצרלה בייבי, גבינת פקורינו מגוררת והעבירו לאפייה בתנור למשך 6-8 דקות. הוציאו את הפוקאצ'ה מהתנור, פזרו מעל בצל ירוק קצוץ ופטרוזיליה קצוצה והגישו חם.