פוקאצ'ה עם גאודה עיזים ופסטו

מאפה רך ואוורירי עם גבינת גאודה ארומטית מותכת ותוספות נהדרות

רפדו תבנית אפייה בבצק פוקאצ'ה, צקו מעל שמן זית, הניחו מעל לבצק פיסות של גבינת גאודה עיזים ופזרו בין פיסות הגבינה חתיכות עגבניות לחות. תבלו בשמן זית, מלח ופלפל גרוס, העבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט עד שהמאפה מזהיב. הוציאו מהתנור, פזרו מעל עלי ארוגולה טריים, זלפו סירופ לימונים מתקתק והגישו חמים לצד חמאה משובחת ומלח ים.

גאודה עיזים 32% – גבינה הולנדית מחלב עיזים בעלת טעם עשיר ודומיננטי, היא נהדרת כפי שהיא, מצוינת לשדרוג כל מגש גבינות, כריך, סלט או גראטן