פוקאצ'ה עם גבינה כחולה ואפרסק

מאפה חמים המחבר בין רכות הבצק, חריפות הגבינה ומתיקות האפרסק

רפדו תבנית אפייה בבצק פוקאצ'ה, צקו מעל שמן זית, הניחו מעל לבצק פיסות של גבינה כחולה ופזרו בין פיסות הגבינה פלחי אפרסקים בשלים, קונפי כרישה ועלי תימין. תבלו בשמן זית, מלח ופלפל גרוס, העבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט עד שהמאפה מזהיב. הוציאו מהתנור, זלפו חומץ בלסמי מצומצם והגישו חמים לצד סלט עלים ירוקים מתובל בוויניגרט דבש.

גבינה כחולה 29% – גבינה כחולה מדנמרק באיכות גבוהה ביותר, בעלת טעם מאופיין וברור עם נגיעת חריפות עוקצנית וארומטית ובמרקם קרמי. מתאימה לכריכים, מאפים ופסטה.