פיצה ביאנקה ופסטו

אל תתנו למיעוט המרכיבים להטעות אתכם, לפניכם פיצה משובחת במיוחד

הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק, מרחו אותו בקרם פרש, פזרו גבינת מוצרלה מגוררת וגבינת סטרקינו מגוררת, נקדו בפסטו בזיליקום, הניחו עגבניות שרי צלויות ותבלו במלח ופלפל שחור גרוס. העבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו מהתנור והגישו חם.

קרם פרש 35% – קרם שמנת עדין בעל טעם חלבי עמוק וארומה חמצמצה. נהדר להקרמה והעשרה של מנות שונות ותבשילים, אותם הוא עוטף ברכות נעימה.

מוצרלה מיוחדת לפיצה 22% – הגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה. זאת הגבינה המועדפת להכנת פיצה והיא משתלבת נפלא במגוון מאפים. תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. לנוחות מקסימלית הגבינה משווקת כשהיא מגורדת – רק לפזר על המאפה או הפיצה ולתנור.

סטרקינו 20% – גבינה עשירה המתאימה לאפייה ולהתכה, שתשתלב באופן מושלם במאפה או בטוסט מיוחד לאניני טעם שמחפשים הרפתקה קולינרית קטנה.