פיצה יצירתית וטעימה, עמוסה בירקות וכל טוב
רדדו בצק לפיצה, מירחו בפסטו העשוי בזיליקום, שמן זית ואגוזי מלך. פזרו מעל מגוררת טבעונית, הניחו פרחי ברוקולי, פרוסות ארטישוק ירושלמי מבושל ולבבות ארטישוק. העבירו לאפייה בטאבון עד שהבצק מוכן והפתיתים משחימים. הוציאו, פזרו מעל עלי ארוגולה, זלפו בעדינות שמן זית והגישו חם.
מגוררת טבעונית 20% – פתיתים טבעוניים המיוצרים בתהליך מיוחד ההופך אותם מתאימים להכנת פיצות, קישים ופשטידות מלוחות. הפתיתים בעלי טעם עדין ומלוח המזכיר גבינה צהובה מעודנת.