פיצה ביאנקה מדיטראנאו (mediterraneo)

פיצה עם שלל גבינות נהדרות מאגן הים-התיכון

הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק, הניחו מעל קרעי גבינת מוצרלה פרסקה, שבבי גראנה פדנו, פירורי גבינה בולגרית וגבינה כחולה והעבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו, הניחו מעל סלט קטן של עלי ארוגולה ופרוסות אגסים מתובל בשמן זית, מיץ לימון ומעט דבש והגישו חם.

מוצרלה פרסקה 18% – מיוצרת מ-100% חלב טרי בשיטה ייחודית האחראית על המרקם האלסטי הייחודי הנפרד לחוטים עדינים. טעמה טעם חלב רענן, ולכן לטריות יש חשיבות עליונה. בזכות טעמה המעודן ומרקמה הייחודי, יש לה שימושים רחבים מאוד בבישול ואפייה והיא מתאימה לפיצות, סלטים, כריכים ומאפים.

שבבי גרנה פדנו 29% – שבבי גבינה איטלקית אמיתית, טעמה עשיר עם רמיזות מתקתקות.

בולגרית מסורתית 16% – גבינה מלוחה מחלב בקר. מרקמה עשיר אך יחסית יבש ולכן היא נוחה לפירור ומתאימה במיוחד לשילוב במאפים או כתוספת לסלטים. משתלבת נהדר בכריכים וטעימה גם כנשנוש בפני עצמה.

גבינה כחולה 29% – גבינה כחולה מדנמרק באיכות גבוהה ביותר, בעלת טעם מאופיין וברור עם נגיעת חריפות עוקצנית וארומטית ובמרקם קרמי. מתאימה לכריכים, מאפים ופסטה.