פיצה לאוהבי הפטריות. שכבת פטריות עטופה בגבינות נמסות ותוספות נהדרות המשלימות את החגיגה
חממו חמאה במחבת ובשלו בה פטריות שמפיניון ופרטובלו קצוצות, כרישה, שום ופטרוזיליה קצוצים דק. תבלו במלח ופלפל, בשלו עד שכל הנוזלים שבמחבת נעלמים, הסירו מהכיריים וצננו. הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק, מרחו אותו בקרם פרש, פזרו מעל באחידות שכבה מתבשיל הפטריות, פזרו מעל גבינת מוצרלה מגוררת, הניחו ארבע רבעים של לב ארטישוק ותבלו במלח ופלפל שחור גרוס. העבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו מהתנור, שברו ביצה למרכז הפיצה והחזירו לאפייה בתנור עד שהחלבון מבושל והחלמון עדין רך. הוציאו מהתנור, הניחו זלזלי אפונה לעיטור והגישו חם.
קרם פרש 35% – קרם שמנת עדין בעל טעם חלבי עמוק וארומה חמצמצה. נהדר להקרמה והעשרה של מנות שונות ותבשילים, אותם הוא עוטף ברכות נעימה.
מוצרלה מיוחדת לפיצה 22% – הגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה. זאת הגבינה המועדפת להכנת פיצה והיא משתלבת נפלא במגוון מאפים. תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. לנוחות מקסימלית הגבינה משווקת כשהיא מגורדת – רק לפזר על המאפה או הפיצה ולתנור.