פיצה הכי fresh שיש

בצק מעולה ורוטב עגבניות אפויים בתנור ומעליהם מונחים קרעי גבינת סטרקינו ועלים ירוקים רעננים

הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק, מרחו אותו ברוטב עגבניות משובח, פזרו גבינת מוצרלה מגוררת, תבלו במלח ופלפל שחור גרוס והעבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו מהתנור, פזרו חופן גדול של עלי ארוגולה טריים, קרעי גבינת סטרקינו ורבעי עגבניות שרי בשלות, תבלו בפלפל שחור גרוס, מלח ים ושמן זית והגישו חם.

מוצרלה בלוק לפיצה 22% – גבינה מיוחדת לפיצות. מוצרלה חצי קשה בסגנון איטלקי, מתאימה לגירור.

סטרקינו 20% – גבינה עשירה המתאימה לאפייה ולהתכה, שתשתלב באופן מושלם במאפה או בטוסט מיוחד לאניני טעם שמחפשים הרפתקה קולינרית קטנה.