פיצה מושבניק

פיצה עם מלא ירוקים, חלמון וגבינה בולגרית נהדרת

הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק, מרחו אותו בפסטו בזיליקום, בצעו מוצרלה פרסקה והניחו מעל. הוסיפו עלי תרד, ראשי אספרגוס ופרחי ברוקולי חלוטים. הניחו בזהירות מעל לירקות חלמוני ביצים, זלפו מעט שמן זית, תבלו במלח ופלפל שחור גרוס ופזרו גבינה בולגרית מפוררת. העבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו, והגישו חם.

מוצרלה פרסקה 18% – מיוצרת מ-100% חלב טרי בשיטה ייחודית האחראית על המרקם האלסטי הייחודי הנפרד לחוטים עדינים. טעמה טעם חלב רענן, ולכן לטריות יש חשיבות עליונה. בזכות טעמה המעודן ומרקמה הייחודי, יש לה שימושים רחבים מאוד בבישול ואפייה והיא מתאימה לפיצות, סלטים, כריכים ומאפים.

בולגרית מסורתית 16% – גבינה מלוחה מחלב בקר. מרקמה עשיר אך יחסית יבש ולכן היא נוחה לפירור ומתאימה במיוחד לשילוב במאפים או כתוספת לסלטים. משתלבת נהדר בכריכים וטעימה גם כנשנוש בפני עצמה.