פיצה פבלובה

השילוב הנהדר שכולם אוהבים בין קרם וניל חלבי ופירות מקורמלים, הפעם בגרסת הפיצה

הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. הקפיצו במחבת פירות כמו נקטרינות, שזיפים או תפוחים בחמאה וסוכר עד שהפירות מתרככים ומצופים בקרמל. רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק, מרחו אותו בנדיבות בקרם מסקרפונה, פזרו מהפירות המקורמלים והעבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו מהתנור, זלפו מעט דבש, פזרו מעל אגוזים קלויים עלי נענע טריים וקליפת לימון מגוררת והגישו חם.

קרם מסקרפונה 38% – השילוב המושלם בין טעם חלבי וניחוח של גרגירי וניל אמיתי במרקם חלק שאי אפשר לעמוד בפניו שיהפוך כל מנה לקלאסיקה.