פסטה פאקרי (צינורות גדולים, קצרים וחלולים), פלפל שחור גרוס, גרנה פדנו, קייל צלוי, אספרגוסים ושמן זית
חיתכו אספרגוס לקטעים של 3-4 ס"מ והניחו בצד. חיתכו עלי קייל (או מנגולד) לקטעים של 2 ס"מ, זלפו מעט שמן וצלו בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות במשך 3 דקות, הוציאו והניחו בצד. בשלו פסטה במים רותחים ובזמן שהיא מתבשלת, הכניסו גבינת גרנה פדנו מגוררת לקערה קטנה ומיזגו מעליה מצקת ממי הבישול הרותחים של הפסטה. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת סמיכה והניחו בצד. סננו את הפסטה המבושלת והניחו בצד.
חממו מחבת עם מעט שמן זית, חמאה ופלפל שחור גרוס, הוסיפו את האספרגוס וטגנו במשך דקה, הוסיפו מצקת ממי בישול הפסטה למחבת והביאו לרתיחה. הוסיפו את הפסטה המבושלת ואת בלילת הגרנה פדנו המומסת למחבת וערבבו היטב ללא הפסקה עד שהפסטה נעטפת ומזדגגת ברוטב שנוצר. העבירו את הפסטה עם הרוטב לצלחת הגשה ופזרו מעל את עלי הקייל הצלויים. פזרו שבבי גרנה פדנו והגישו חם.