פסטה פפרדלה עם ירקות ירוקים, תירס וגבינת גרנה פדנו ברוטב ביאנקה

מנת פסטה קיצית וקלילה

הלהיטו מחבת פסים כבדה, צקו אליה מעט שמן זית, הניחו בה קלחי תירס וצרבו מכל צדדיהם. הניחו את התירס הצרוב בצד עד לצינון. הסירו בעזרת סכין את גרעיני התירס הצרובים ושמרו בצד. הרתיחו מים ממולחים לבישול פסטה, בשלו בהם פסטה פפרדלה לדרגת אל-דנטה, סננו ושמרו בצד. חממו מחבת רחבה מעל להבה בינונית, הוסיפו מעט שמן זית, שום פרוס וטבעות זוקיני, תבלו במלח ופלפל שחור גרוס וטגנו קלות. הוסיפו למחבת רוטב ביאנקה, תפרחות ברוקולי, גרעיני תירס צרובים ואת הפסטה המבושלת. הוסיפו מעט מיץ לימון ובשלו עד שהרוטב עוטף את הפסטה והירקות הירוקים מכל צדדיהם. העבירו את הפסטה לצלחת הגשה, פזרו מעל גבינת גראנה פדנו מגוררת, זלפו מעט שמן זית והגישו חם.