פסטה בניחוח גבינות ארומטי
הרתיחו מים ממולחים לבישול פסטה, בשלו בהם פסטה פפרדלה לדרגת אל-דנטה. במקביל, חממו במחבת חמאה ואדו בה בצלי שאלוט קצוצים ותימין. צקו למחבת יין לבן וצמצמו למחצית, הוסיפו שמנת מתוקה והביאו לרתיחה עדינה. תבלו במעט אגוז מוסקט מגורר, מלח ופלפל שחור גרוס, הוסיפו תערובת קוואטרו פורמאג'י וערבבו קלות. הוסיפו למחבת את הפפרדלה מסוננת בתוספת מעט ממי-הבישול והקפיצו במחבת עד שהפסטה עטופה ברטוב סמיך. העבירו לצלחת הגשה, עטרו בעירית קצוצה והגישו חם.
קוואטרו פורמאג'י – תערובת גבינות מעולות לאפייה והקרמה. השילוב של כל הגבינות יחד יוצר טעם מיוחד ומרקם מדויק ואהוב של גבינות נמסות ונמתחות.