פרחי קישוא ממולאים קרם גבינת פקורינו מוגשים על קרם עגבניות צהובות

מנה אלגנטית ומושקעת שתשאיר רושם רב

צלו עגבניות שרי צהובות, קלפו, טחנו יחד עם חמאה לקרם חלק, תבלו במלח ומעט חומץ בן-יין לבן ושימרו בקירור. ערבבו גבינת פקורינו מגוררת עם מסקרפונה, ריקוטה ועלי זעתר קצוצים לתערובת אחידה. מלאו פרחי קישוא בתערובת, טבלו בבלילת קורנפלור וטגנו בשמן חם. צקו קרם עגבניות צהובות קר בבסיס צלחת הגשה, הניחו מעל פרח קישוא ממולא חם, זלפו מעט שמן זית, פזרו מלח ים והגישו חם.

פקורינו 34% – גבינה קשה ומלוחה בסגנון איטלקי, מתאימה לגירור ופריסה.

מסקרפונה 40% – גבינה המשלבת טעם שמנת דשן ומפנק עם מרקם קטיפתי ויציב. בזכות אחוזי הנוזלים הנמוכים, היא מצוינת לבישול ואפייה. מכיוון שטעמה ניטרלי היא משמשת להכנת מנות מלוחות ומתוקות ומצוינת להסמכת מרקים.