פריטטה של בטטה, עשבי תיבול וגרנה פדנו

אפו בתנור קוביות בטטה עד להשחמה וריכוך, הוציאו וצננו. טרפו ביצים יחד עם גבינת גרנה פדנו מגוררת ושפע עשבי תיבול קצוצים. תבלו את בלילת הביצים במלח ובפלפל שחור גרוס. טגנו במחבת רחבה בצל סגול קצוץ ושום כתוש בחמאה ושמן זית עד להשחמה קלה, הוסיפו את קוביות הבטטה וצקו מעל את בלילת הביצים. העבירו לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, עד שמרכז הפריטטה מוכן. הוציאו מהתנור והגישו בליווי קרם פרש.