מנה עשירה, חמה ומספקת. מאפה שהוא כוכב הארוחה
גררו טופו לקערה גדולה, תבלו במיץ לימון, מלח ושמרי בירה ושמרו בצד. בשלו בסיר רחב שימורי עגבניות מרוסקות בתיבול מלח, פלפל, פפריקה ובזיליקום. בשלו בסיר אחר פסטה עד לדרגת אל-דנטה, סננו וערבבו אל רוטב העגבנית. הוסיפו את הפסטה ברוטב העגבניות אל קערת הטופו וערבבו לתערובת אחידה. העבירו את התערובת לתבנית משומנת, פזרו מעל שקדים טחונים מעורבבים עם שמרי בירה ואבקת שום ואפו בתנור עד שהפשטידה מזהיבה. הגישו חם.
טופו – גבן איכותי של פולי סויה הנותן מענה לצריכת חלבון מן הצומח, ניטרלי בטעמו, נוח לפריסה, סופח טעמים ומאפשר הכנת מגוון רחב של מנות.