קרפצ'יו קולרבי עם פטה כבשים וזעתר

מנה עדינה ומופלאה של קרפצ'יו קצת אחר בכיכובם של הקולרבי וגבינת פטה

חממו תנור במצב גריל לטמפרטורה של 200 מעלות ורפדו תבנית אפייה בנייר אפייה. הניחו פרוסות דקות של קולורבי קלוף בתבנית, זלפו מעל שמן זית, תבלו במעט סוכר, עלי תימין, מלח ופלפל שחור וצלו בתנור 10 דקות עד שפרוסות הקולורבי מזהיבות. הוציאו מהתנור וצננו. הניחו את פרוסות הקולורבי הצלויות על צלחת הגשה, תבלו בשמן זית ומעט מיץ לימון, פוררו מעל גבינת פטה כבשים ופזרו עלי זעתר. עברו עם מבער מעל לעלי הזעתר עד שהם יתחילו להפיץ את ריחם והגישו מיד.

פטה כבשים 20%– גבינה מלוחה בעלת מרקם מתפורר מחוספס נוחה לפריסה ולגירור. הגבינה מתאימה לסלטים ולאפייה.