קיש גרגירי חומוס, תרד וגבינת סטרקינו

רפדו תבנית אפייה בבצק פריך לקיש. אדו בחמאה בקלחת רחבה בצל ושום עד לשקיפות, הוסיפו עלי תרד בייבי ובשלו עד שהם מתרככים. תבלו במלח, כמון וצ'ילי, הסירו מהכיריים וצננו. הוסיפו לתרד עלי פטרוזיליה קצוצים, גרגירי חומוס מבושלים רכים, גבינת סטרקינו חתוכה לפיסות, בסיס לרוטב שמנת וביצה וערבבו לבלילה אחידה. צקו את המלית לתבנית הקיש ואפו בתנור עד להתייצבות המלית והשחמת המאפה. הגישו חם לצד רוטב ציזיקי וסלט עלים רעננים ופריכים.

סטרקינו 20% – גבינה עשירה המתאימה לאפייה ולהתכה, שתשתלב באופן מושלם במאפה או בטוסט. מיוחד לאניני טעם שמחפשים הרפתקה קולינרית קטנה.

בסיס לרוטב שמנת 28% – בסיס להכנת רוטב שמנת לפסטה או לפשטידות וקישים. מסמיך במהירות, לקלות ונוחות עבודה במטבח.