קיש כרובית, ברוקלי וקייל עם גרנה פדנו

קיש עשיר בירקות ירוקים עשירים בסיבים ומינרלים בתוספת גבינת גרנה פדנו מפנקת

הכינו בצק פריך ורפדו בו תבנית קיש. חלטו עלי קייל במים רותחים וסננו. קצצו את עלי הקייל והוסיפו אותם לקערה יחד עם פרחי כרובית וברוקולי. ערבבו גבינת גרנה פדנו מגוררת וגבינת פטה עיזים מפוררת עם ביצים ושקדים טחונים, הוסיפו לבלילה את תערובת הירקות וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. צקו את התערובת אל קלתית הבצק ואפו בתנור חם עד שהקיש יציב ושחום. הגישו חמים לצד סלט ירקות גינה טריים.

גרנה פדנו 29% – גבינה איטלקית איכותית. טעמה עשיר וארומטי עם רמיזות מתקתקות. הגבינה מצוינת כתוספת למאפים, סלטים ופסטות.

פטה עיזים 20% – גבינה מלוחה המיוצרת בשיטה מסורתית כנהוג ביוון בעלת ארומה נהדרת וטעם מלא וייחודי. מרקם הגבינה הופך אותה למצוינת לגירור כתוספת לסלטים ומאפים.