קלצונה במלית קוואטרו פורמאג'י, כרישה ופטריות

מנה מנצחת לאוהבי השילוב של פטריות וגבינה נמסה

הכינו בצק לפיצה, קרצו לכדורים והניחו לתפיחה. המיסו חמאה במחבת ואדו בה כרישה, בצל ושום. הוסיפו פטריות ועלי תימין ובשלו עד שהפטריות רכות, תבלו, הוסיפו כפית מחית כמהין וצננו את המלית. ערבבו את המלית המצוננת עם תערובת קוואטרו פורמאג'י. רדדו כדור בצק לעיגול דק, הניחו על מחציתו מהמלית, קפלו את הבצק מעל למלית וסגרו היטב לצורת חצי סהר. אפו את הקלצונה בתנור לוהט עד להשחמה, הוציאו מהתנור והגישו חם.

קוואטרו פורמאג'י – תערובת גבינות מעולות לאפייה והקרמה. השילוב של כל הגבינות יחד יוצר טעם מיוחד ומרקם מדויק ואהוב של גבינות נמסות ונמתחות.