קלצונה גלילית

לאבנה חמצמצה בצירוף ירקות טריים וזעתר מביאים אליכם את טעמיו המיוחדים והים-תיכוניים של הגליל

הכינו בצק לפיצה, חלקו לכדורים והתפיחו. רדדו כל כדור לעיגול, מירחו על מחצית העיגול גבינת לאבנה דרוזית, זלפו מעט שמן זית וזעתר, הניחו זיתים מגולענים, פרוסות ביצה קשה וטבעות פלפל חריף לפי הטעם. קפלו את מחצית העיגול השני מעל לצורת חצי סהר והדקו את השוליים. אפו בתנור לוהט עד שהקלצונה משחימה. הגישו חם לצד מטבל יוגורט ועשבי תיבול.

לאבנה דרוזית 9% – גבינה במרקם קרמי וחמצמצות עדינה המתאימה למריחה על לחם או כתוספת לצד סלטים טריים. טעמה מוסיף טריות ורעננות לכריכים וסלטים.