קלצונה ממולא בסטרקינו וחצילים

מאפה שמרים רך ואוורירי ממולא גבינה מותכת הנספגת אל הבצק וחצילים קלויים

הכינו בצק שמרים לקלצונה. קלו חצילים מעל אש גלויה, קלפו ושמרו בצד. רדדו את בצק הקלצונה לעיגול והברישו במעט שמן זית. הניחו במרכז עיגול הבצק קרעים של גבינת סטרקינו, פזרו את בשר החצילים הקלויים ותבלו במלח, פלפל ועלי אורגנו. קפלו את הבצק לצורת חצי סהר והדקו את קצותיו, משחו את הקלצונה בשמן זית, פזרו שומשום ופרג והעבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט עד שהמאפה מזהיב. הוציאו מהתנור והגישו חמים לצד ציזיקי וסלט עלים ועגבניות שרי מתקתקות.

סטרקינו 20% – גבינה עשירה המתאימה לאפייה ולהתכה, שתשתלב באופן מושלם במאפה או בטוסט מיוחד לאניני טעם שמחפשים הרפתקה קולינרית קטנה.