קלצונה קוואטרו פורמאג'י של אייל שני

כיסון אפוי, מקופל לחצי סהר מהודק בקצותיו

הכינו בצק משובח לפיצה והניחו לתפיחה. בשלו מלית מחצאי עגבניות שרי בשלות, שמן זית, שום ופלפל חריף וצננו. רדדו מהבצק עיגול, הניחו במרכזו מהמלית, פזרו מעל בנדיבות תערובת קוואטרו פורמאג'י, קפלו לצורת חצי סהר והדקו את קצותיו. משחו את הקלצונה בשמן זית והעבירו לאפייה בתנור או טאבון לוהט עד להשחמה. הוציאו והגישו חם.

קוואטרו פורמאג'י – תערובת גבינות מעולות לאפייה והקרמה. השילוב של כל הגבינות יחד יוצר טעם מיוחד ומרקם מדויק ואהוב של גבינות נמסות ונמתחות.