קנולי במילוי קרם ריקוטה ותותים

קנולי פריכים ממולאים בקרם עדין, מוגשים עם פיסטוקים והדרים

בשלו קליפות הדרים בסירופ סוכר ושימרו לעיטור. קלו פיסטוקים קלופים, קצצו דק ושמרו לעיטור. הכינו בצק קנולי, אפו בתנור לצינורות קנולי חלולים, הוציאו מהתנור, צננו ושימרו בצד. ערבבו ריקוטה פרסקה עם אבקת סוכר לקרם חלק. קצצו תותים וערבבו אל קרם הריקוטה יחד עם קליפת לימון מגוררת, כך שיישארו קוביות תותים בתוך הקרם. העבירו את קרם הריקוטה לשקית זילוף מצוידת בפיה רחבה, זלפו ומלאו את צינורות הקנולי בקרם. טבלו כל קצה של קנולי בפיסטוקים הקצוצים, הניחו על צלחת הגשה, זלפו מעל מסירופ קליפות ההדרים, עטרו בקליפות הדרים שבושלו בסירופ והגישו.

ריקוטה פרסקה 9% – גבינה בעלת מרקם המזכיר גבן גולמי וטעם נטרלי, חלבי ומעט מתקתק. היא מצוינת למריחה ולאפייה בזכות מיעוט הנוזלים.