טחנו יחד במעבד מזון מגוררת טבעונית עם עגבניות לחות, שקדים, שום מלח ופלפל שחור. הוסיפו לתערובת עלי תרד חלוטים קצוצים גס וערבבו יחד לקבלת מלית אחידה. מלאו צינורות קנלוני, הניחו אותם בתבנית בתוך רוטב עגבניות מתובל באורגנו ומעט צ'ילי, פזרו מעל עוד מגוררת טבעונית והעבירו לאפייה בתנור. כשהקנלוני מוכנים, הוציאו והגישו חם.
מגוררת טבעונית 20% – פתיתים טבעוניים המיוצרים בתהליך מיוחד ההופך אותם מתאימים להכנת פיצות, קישים ופשטידות מלוחות. הפתיתים בעלי טעם עדין ומלוח המזכיר גבינה צהובה מעודנת.