קרפצ'יו חציל ויוגורט

שילוב נהדר ומיוחד בין חציל קלוי, טחינה גולמית ויוגורט עיזים המזכיר את מנת הסביח האהובה

מנה מנצחת בכל תפריט. קלו חציל מעל להבה גלויה, קלפו את החציל ושטחו את בשר החציל בצלחת. תבלו במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית, זלפו מעל יוגורט עיזים וטחינה גולמית, הגישו עם רבעי ביצים רכות, פרוסות דקות של תפוח אדמה אפוי, פזרו מעל עלי עשבי תיבול והגישו עם לחם חם וטרי.

 

יוגורט עיזים 5% – יוגורט במקרם סמיך מהמוכר, בניחוח וטעם עדינים של חלב עיזים עשיר. נהדר כבסיס להכנת רטבים רבים קרים או חמים, ומתאים גם לאפייה.