פרוסות דקיקות של מוצרלה ספוגות בטעמים נהדרים
פרסו לפרוסות דקות ככל הניתן מוצרלה פרסקה ורפדו בה שכבה אחת אחידה על צלחת הגשה. תבלו בשמן זית, פתיתי צ'ילי מיובש, פרוסות דקיקות של שן שום, עלי אורגנו טריים או מיובשים, מלח גס ופלפל שחור גרוס. הניחו מעל רצועות פלפלים קלויים שנחו במרינדה, עלי רוקט ושברי שקדים קלויים. הגישו לצד פוקצ'ה חמה.
מוצרלה פרסקה 18% – מיוצרת מ-100% חלב טרי בשיטה ייחודית האחראית על המרקם האלסטי הייחודי הנפרד לחוטים עדינים. טעמה טעם חלב רענן, ולכן לטריות יש חשיבות עליונה. בזכות טעמה המעודן ומרקמה הייחודי, יש לה שימושים רחבים מאוד בבישול ואפייה והיא מתאימה לפיצות, סלטים, כריכים ומאפים.