רושטי

קלאסיקה אירופאית של לביבת תפוחי אדמה המוגשת עם קרם פרש. מפגש מרגש בין חם לקר, בין תפוח אדמה פריך לקרם נימוח

תוספת נהדרת, או מנה ראשונה שכולם אוהבים. גררו דק תפוחי אדמה עמילניים וסחטו אותם היטב מעודפי נוזלי. חממו במחבת מעל להבה נמוכה חמאה לטיגון, סדרו במחבת שכבה אחידה מתפוחי האדמה המגוררים וטגנו באיטיות משני הצדדים עד שתפוחי האדמה מוכנים ופני הרושטי שחומים-זהובים. הגישו חם כשמעל תלולית של קרם פרש, בצל אדום קצוץ דק או עירית קצוצה ומלח ים. ביצת עין תהיה תוספת נהדרת למנה זו ותהפוך אותה לארוחת בוקר עשירה.

קרם פרש 35% – קרם שמנת עדין בעל טעם חלבי עמוק וארומה חמצמצה. נהדר להקרמה והעשרה של מנות שונות ותבשילים, אותם הוא עוטף ברכות נעימה.